Boligsalg og prisudviklingen i Allerød

Hvad er din bolig værd Allerød

Hvad er din bolig værd og hvordan er prisudviklingen i Allerød. Vi ser på de historiske gennemsnitlige kvadratmeterpriser i Allerød, fra år 2000 og frem til i dag.
Trods 3 store økonomiske kriser og en sundhedskrise (dotcomkrisen 2002, finanskrisen 2008, coronakrisen 2020 og inflationskrisen 2022) så har fast ejendom været en god investering over tid. Men naturligvis er det afgørende for hvornår du kommer ind på boligmarkedet og om du er tvunget til at sælge, når der er nedgangstider.

Priserne har siden år 2000 ændret sig utroligt meget i Allerød. Kvadratmeterpriserne fortæller det ganske klart. I starten af år 2000 var kvadratmeterprisen på kr. 11.967,- og i 2006, 3. kvartal toppende kvadratmeterprisen med kr. 27.119. Blot få år efter kom finanskrisen og så raslede priserne efterfølgende ned. I 2012 4. kvartal var den gennemsnitlige kvadratmeterpris for villaer på kr. 17.119,-.
Priserne har sidenhen steget og trods krig i Ukraine og høj inflation, så har priserne i de 2 første kvartaler i 2022 vist sig at priserne fortsætter med at stige. I 2022 2. kvartal var den gennemsnitlige kvadratmeterpris kr. 33.248,-, dermed ny toppris hele 22% højere end toppriserne fra før finanskrisen.

Som ejendomsmægler og med stor indsigt i boligmarkedet ser vi nogle ligheder med finanskrisen, det er er et større udbud og efterspørgslen er faldet. Antal handler er faldet drastisk. Renten er over det sidste år ændret sig fra 0,5% til nu 6%. Hvis priserne ikke falder, så har danske boligejere virkelig en stærk økonomi.

Priserne har siden år 2000 ændret sig utroligt meget i Allerød. Kvadratmeterpriserne fortæller det ganske klart. I starten af år 2000 var kvadratmeterprisen på kr. 11.967,- og i 2006, 3. kvartal toppende kvadratmeterprisen med kr. 27.119. Blot få år efter kom finanskrisen og så raslede priserne ned.
I 2012 4. kvartal var den gennemsnitlige kvadratmeterpris for villaer på kr. 17.119,-. Heldigvis er priserne sidenhen steget og 4. kvartal 2020 var kvadratmeterpriserne oppe på kr. 26.778 pr. kvadratmeter.

Som ejendomsmægler og med stor indsigt i boligmarkedet i Allerød ser vi lyst på fremtiden, selvom det altid er svært at gætte om prisudvikling. Vi tror på, at der er gode muligheder for, at priserne fortsat vil stige i nogle år her i Allerød, da der fortsat er en utrolig lav en rente og meget lille udbud af boliger til salg.

Side 1 af 12

Skal du have solgt din bolig?

Beregn salgsprisen ved at svare på nogle få spørgsmål

 

Nb: Beregneren er skræddersyet til beregninger i Nordsjællandsområdet og er derfor ikke, nødvendigvis, retvisende i andre landsdele

Hvad bor du i

Hvilket år er din bolig fra?

Hvor stor er din bolig?

Hvor stor kælder har din bolig?

Har du fået nyt køkken inden for de sidste 5 år?

Har du fået nyt badeværelse inden for de sidste 5 år?

Har du fået nyt tag inden for de sidste 10 år?

Hvordan er den generelle stand på din bolig (10 er bedst)

Der er en ny offentlig vurdering er på vej som du får senest i 2024

Vælg din adresse

Skriv venligst både vej- og bynavn

Dine oplysninger

Navn

e-mail adresse

Telefonnummer

Der kan være store lokale variationer i salgsprisen som beregneren ikke kan tage højde for. Det er derfor altid nødvendigt med en rigtig mæglervurdering af din bolig, hvis du vil kende den præcise salgspris. Mægleren kan ikke på nogen måde drages til ansvar for den salgspris der estimeres.

Jeg er indforstået med, at når jeg klikker på knappen "Send", så modtager jeg den estimerede salgspris på e-mail og mine oplysninger sendes og gemmes hos ejendomsmægleren. Jeg ved at jeg måske bliver ringet op og at dette er 100% uforpligtende.