Boligværdi & Boligskøn | Beregn hvad din bolig er værd online

Side 1 af 12

Skal du have solgt din bolig?

Beregn salgsprisen ved at svare på nogle få spørgsmål

 

Nb: Beregneren er skræddersyet til beregninger i Nordsjællandsområdet og er derfor ikke, nødvendigvis, retvisende i andre landsdele

Hvad bor du i

Hvilket år er din bolig fra?

Hvor stor er din bolig?

Hvor stor kælder har din bolig?

Har du fået nyt køkken inden for de sidste 5 år?

Har du fået nyt badeværelse inden for de sidste 5 år?

Har du fået nyt tag inden for de sidste 10 år?

Hvordan er den generelle stand på din bolig (10 er bedst)

Der er en ny offentlig vurdering er på vej som du får senest i 2024

Vælg din adresse

Skriv venligst både vej- og bynavn

Dine oplysninger

Navn

e-mail adresse

Telefonnummer

Der kan være store lokale variationer i salgsprisen som beregneren ikke kan tage højde for. Det er derfor altid nødvendigt med en rigtig mæglervurdering af din bolig, hvis du vil kende den præcise salgspris. Mægleren kan ikke på nogen måde drages til ansvar for den salgspris der estimeres.

Jeg er indforstået med, at når jeg klikker på knappen "Send", så modtager jeg den estimerede salgspris på e-mail og mine oplysninger sendes og gemmes hos ejendomsmægleren. Jeg ved at jeg måske bliver ringet op og at dette er 100% uforpligtende.

Hvad er din bolig værd Allerød

Allerød

Hvad er din bolig værd Birkerød

Birkerød

Hvad er din bolig værd Dronningmølle

Dronningmølle

Hvad er din bolig værd Espergærde

Espergærde

Hvad er din bolig værd Fredensborg

Fredensborg

Hvad er din bolig værd Gilleleje

Gilleleje

Hvad er din bolig værd Helsingør

Helsingør

Hvad er din bolig værd Humlebæk

Humlebæk

Hvad er din bolig værd Hornbæk

Hornbæk

Hvad er din bolig værd Snekkersten

Snekkersten

Hvad er din bolig værd Ålsgårde

Ålsgårde

Boligskøn - Et skøn på værdien af din bolig
Et estimat altså et kvalificeret gæt på værdien af din bolig

Kært barn har mange navne, vores boligværdiberegner opdateres 4 gange årligt, når vi modtager de faktuelle kvartalestal fra Danmarks boligstatistik. Derfor kan du godt sidde med et indtryk af, at boligskønnet ikke stemmer helt overens med dine forventninger til boligværdien af din ejendom. Fordi tallene fra Danmarks boligstatistik har en forsinkelse på flere måneder før de bliver offentliggjort.  

Værdien på din bolig kan variere for år til år, måned til måned, uge til uge, ja nærmest dag fra dag. De store ændringer på boligværdien kan komme som en tyv om natten. Tilbage i 1986 (kartoffelkuren) blev der foretaget finanspolitiske indgreb, som gjorde at boligværdien faldt betragteligt på kort tid. På samme måde ca. 22 år senere med finanskrisen i 2008, faldt boligværdierne gevaldigt. Modsat i opgangsperioderne hvor alt går enormt stærkt, så vi avisartikler i 2006 og 2007, hvor der stod, hver gang man falder i søvn og vågner op igen, så har man tjent kr. 1.000,- da boligværdien steg kraftigt. Igen under Coronapandemien, skete der stik imod økonomers forventning, en prisstigning i boligværdien. I 2020 faldt udbuddet kraftigt, mens efterspørgsel steg og vi så vilde prisstigninger i løbet af 2020 til sommeren 2022. 

I ovenstående perioder, kan det være svært at sætte en præcis boligværdi. Selv banker, SKATTESTYRELSEN, ejendomsmæglere kan have svært ved at sætte nøjagtige boligværdier, da boligmarkedet er konjunkturfølsomt. 

Boligskøn og dermed et estimat af din boligværdi, og er altid en sjov måde at starte et boligsalg op. Du kan prøve vores boligberegner i dag. Vi gør opmærksom på, at det kun er i ovenstående byer at vi har fokuseret vores boligberegner. Dvs. såfremt du bor i et område udenfor Nordsjælland har vi endnu ikke indsat opdaterede m2-priserne og sagt med andre ord, kan man ikke forvente, at man får et retvisende billede af dit retvisende boligskøn. Hvis din bolig har en form for en herlighedsværdi, så kan vores beregner heller ikke tage højde for dette. Samtidig gøres opmærksom på, at boligværdien som du får, kun er et boligskøn altså et kvalificeret gæt på værdien af din bolig. 

Vi vil altid gerne manuelt undersøge markedet og værdien for din bolig, da vi som professionel ejendomsmægler har tilgang til bl.a. e-nettet, hvor der samles viden om solgte boliger. Dvs. at vi kan oprette din boligs adresse og trække oplysninger som er registeret. Samtidig kan vi få adgang til billede arkiv, hvor vi kan se solgte boliger i dit nærområde. På den måde kan vi lave fra skrivebordet/kontoret lave en mere dybdegående undersøgelse af boligværdien. 

Helst vil vi jo gerne have fornøjelsen af at komme på besøg og vurdere din bolig i virkeligheden. Vi kan rådgive dig om salgsmulighederne og komme med forslag til hvad der skal gøres inden boligen offentliggøres til salg. 

Vi er uddannede ejendomsmæglere og har stor erfaring med værdiansættelse af fast bolig i Nordsjælland. For en gratis og uforpligtende salgsvurdering kan du ringe til ejendomsmægler Kasper Wilstrup eller ejendomsmægler Agnieszka Wilstrup, som begge træffes på tlf. 8181 6767.