Side 1 af 12

Skal du have solgt din bolig?

Beregn salgsprisen ved at svare på nogle få spørgsmål

 

Nb: Beregneren er skræddersyet til beregninger i Nordsjællandsområdet og er derfor ikke, nødvendigvis, retvisende i andre landsdele

Hvad bor du i

Hvilket år er din bolig fra?

Hvor stor er din bolig?

Hvor stor kælder har din bolig?

Har du fået nyt køkken inden for de sidste 5 år?

Har du fået nyt badeværelse inden for de sidste 5 år?

Har du fået nyt tag inden for de sidste 10 år?

Hvordan er den generelle stand på din bolig (10 er bedst)

Der er en ny offentlig vurdering er på vej som du får senest i 2024

Vælg din adresse

Skriv venligst både vej- og bynavn

Dine oplysninger

Navn

e-mail adresse

Telefonnummer

Der kan være store lokale variationer i salgsprisen som beregneren ikke kan tage højde for. Det er derfor altid nødvendigt med en rigtig mæglervurdering af din bolig, hvis du vil kende den præcise salgspris. Mægleren kan ikke på nogen måde drages til ansvar for den salgspris der estimeres.

Jeg er indforstået med, at når jeg klikker på knappen "Send", så modtager jeg den estimerede salgspris på e-mail og mine oplysninger sendes og gemmes hos ejendomsmægleren. Jeg ved at jeg måske bliver ringet op og at dette er 100% uforpligtende.

Måske er din bolig mere værd end du tror!

Vi ved hvad din bolig er værd, hvis du bor i Nordsjælland. Og måske ved vores computer-robot-beregner også hvad din bolig værd.

Denne boligberegner er en indledende måde, hvor vi kan lære hinanden at kende. Med dine svar, kan vi få lidt bedre indsigt i hvordan standen af din bolig er og på baggrund heraf, samt alle de informationer robotten bag computervurderingen indsamler, får du på få sekunder et bud på hvad din bolig er værd.

Hvad er din bolig værd og hvordan er prisudviklingen i din by? Det er jo noget mærkeligt noget, at samme bolig kan variere så meget i pris på ganske få år. Og så alligevel ikke, for dels kan boligmarkedet ændre sig på kort tid og dels kan en bolig gennemgå en stor renovering. 

Boligmarkedet anno 2020/2021, ser vi et markant lavere udbud end årene før Covid-19. I mange nordsjællandske byer oplever vi, at udbuddet af boliger er mere end halveret. Og der er flere købere end sælgere i øjeblikket. Lige nu kan du som boligsælger få en god pris for din bolig! Så vi ejendomsmæglere kæmper om at få din bolig til salg. 

Wilstrup Bolig ApS, drives af Agnieszka og Kasper Wilstrup. Vi er begge uddannede ejendomsmæglere med sammenlagt mere end 30 års erfaring med salg af alle boliger i Nordsjælland. Vi ELSKER og brænder for vores arbejde og vi vil meget gerne hjælpe endnu flere, som ønsker at benytte en ejendomsmægler hvor tillid – kvalitet – ærlighed – troværdighed er nogle af nøgleordene. Uanset om du skal sælge en villa i millionklassen eller et mindre sommerhus langs nordkysten, får du som kunde samme gode service.

Vores kunder har været så glade og tilfredse med os, at vi pt. ligger nr. 1 i kundetilfredshed for ejendomsmæglere beliggende i Helsingør jf. Findmægler på boligsiden pr. 08.02.2021. Vi scorer 10 ud af 10 stjerner.

Vores politik om KUN at have 10 boliger til salg pr. ejendomsmægler giver et helt naturligt og meget mærkbart nærvær.

Brug Wilstrup Bolig, når du skal sælge din bolig

Hos Wilstrup Bolig har vi fokus på det personlige boligsalg – derfor er tillid og loyalitet grundstenene i vores ejendomsmæglervirksomhed. Det betyder, at du som kunde hos os altid er sikret en respektfuld behandling, samt at vi overholder de aftaler, vi sammen indgår.

Vi ved, at når man går med tanker om at sælge sin bolig, kan det være forbundet med en masse usikkerhed og tvivl – det kan være en stor beslutning at forlade et område og en bolig, som man måske har levet og boet i, i mange år. På samme tid kan det være spændende at drømme om – og måske endda forelske sig i – en ny bolig i et andet og nyt område, som man gerne vil flytte til. Vi har fuld forståelse for, at der kan herske stor tvivl forud for et boligsalg – derfor afstemmer vi forventninger med dig, inden salgsprocessen sættes i gang, så vi undgår misforståelser eller usikkerheder.

Når man først har besluttet at sælge sin bolig, vil man naturligvis også gerne have en god og fair pris for den. Vi kan i den sammenhæng hjælpe dig ved ganske gratis at vurdere din bolig, så du kan få en klar fornemmelse af, hvad din bolig er værd – hvis din prisvurdering ligger højt, kan det være, at du bliver endnu mere tændt på ideen om at sælge din bolig. Hvis prisen omvendt ligger lavere, end du forventede, kan du overveje, om det er nu, du ønsker at sælge, eller om du i stedet vil vente lidt med boligsalget.

Hvis du vælger Wilstrup Bolig i forbindelse med dit boligsalg, kan vi garantere dig, at du indgår et samarbejde med en ærlig og omhyggelig ejendomsmæglervirksomhed, der overholder alle aftaler. Det er helt centralt for os, at vores kunder oplever et tillidsbånd til os – derfor gør vi alt, hvad vi kan for at sikre, at dette bånd forbliver intakt under hele salgsprocessen. 

Ring tlf. 81 81 67 67 hvis du ønsker en gratis vurdering.

 

Inspiration til dit boligsalg

Vil du have råd og inspiration til boligsalget, så se mere på www.boligsalgsguide.dk 

Statistik fra Finans Danmark

Er du bare nysgerrig på, hvordan prisudviklingen er for dit postnummer, så kan du se mere her rkr.statistikbank.dk/201