Boligsalg og prisudviklingen i Dronningmølle

Hvad er din bolig værd og hvordan er prisudviklingen i Dronningmølle. Vi ser på de historiske gennemsnitlige kvadratmeterpriser i Dronningmølle, alene for sommerhuse idet der ikke er tilstrækkelig statistik for helårshuse, fra år 2000 og frem til i dag.

Fsva. sommerhuspriserne, så var kvadratmeterprisen i starten af år 2000 på kr. 9.511,- og i 2008 2. kvartal toppende kvadratmeterprisen med 27.816,-. Samme år kom finanskrisen og sommerhuspriserne faldt i lang periode. I 2014, 4. kvartal var den gennemsnitlige kvadratmeterpris kr.12.000,-. Sidenhen er priserne steget og særligt efter Covid-19 indtog Danmark, blev der igen stor efterspørgsel for sommerhuse. Og i takt med et mindre udbud er priserne steget kraftigt. I 4. kvartal 2020 var kvadratmeterpriserne oppe på kr. 27.767,-.

Som ejendomsmægler og med stor indsigt i boligmarkedet i Dronningmølle ser vi lyst på fremtiden, selvom det altid er svært at gætte om prisudvikling. Vi tror på, at der er gode muligheder for, at priserne fortsat vil stige i nogle år her i Dronningmølle. Særligt fordi vi har så utrolig lav en rente samt det historiske lille udbud af sommerhuse til salg.