Boligsalg og prisudviklingen i Hornbæk

Hvad er din bolig værd Hornbæk

Hvad er din bolig værd og hvordan er prisudviklingen i Hornbæk. Vi ser på de historiske gennemsnitlige kvadratmeterpriser i Hornbæk både for sommerhuse og helårshuse, fra år 2000 og frem til i dag.

Fsva. sommerhuspriserne, så var kvadratmeterprisen i starten af år 2000 på kr. 12.300,- og i 2007 3. kvartal toppende kvadratmeterprisen med 44.646,-. Året efter kom finanskrisen og sommerhuspriserne faldt i lang periode. I 2012, 2. kvartal var den gennemsnitlige kvadratmeterpris kr. 20.767,-. Sidenhen er priserne steget og særligt efter Covid-19 indtog Danmark, blev der igen stor efterspørgsel for sommerhuse. Og i takt med et mindre udbud er priserne steget kraftigt. I 4. kvartal 2020 var kvadratmeterpriserne oppe på kr. 40.568,-.
Priserne har sidenhen steget og trods krig i Ukraine og høj inflation, så har priserne i de 2 første kvartaler i 2022 vist sig at priserne er rimelig stabile. I 2022 2. kvartal var den gennemsnitlige kvadratmeterpris kr. 50.492,-, så ny toppris med en stigning på ca. 13% i forhold til toppriserne fra før finanskrisen.
Fsva. helårsboligerne har Priserne siden år 2000 ændret sig utroligt meget i Hornbæk. Kvadratmeterpriserne fortæller det ganske klart. I starten af år 2000 var kvadratmeterprisen på ca. kr. 8.535,- og i 2006, 3. kvartal toppende kvadratmeterprisen med kr. 33.598. Blot et par år efter kom finanskrisen og så raslede priserne ned.
I 2012 3. kvartal var den gennemsnitlige kvadratmeterpris for villaer på kr. 14.052,-. Heldigvis er priserne sidenhen steget og 4. kvartal 2020 var kvadratmeterpriserne oppe på kr. 24.793 pr. kvadratmeter.
Priserne har sidenhen steget og trods krig i Ukraine og høj inflation, så har priserne i de 2 første kvartaler i 2022 vist sig at priserne er rimelig stabile. I 2022 2. kvartal var den gennemsnitlige kvadratmeterpris kr. 30.941,-, så vi er stadig under toppriserne fra før finanskrisen.
Som ejendomsmægler og med stor indsigt i boligmarkedet ser vi nogle ligheder med finanskrisen, det er er et større udbud og efterspørgslen er faldet. Antal handler er faldet drastisk. Renten er over det sidste år ændret sig fra 0,5% til nu 6%. Hvis priserne ikke falder, så har danske boligejere virkelig en stærk økonomi.

Side 1 af 12

Skal du have solgt din bolig?

Beregn salgsprisen ved at svare på nogle få spørgsmål

 

Nb: Beregneren er skræddersyet til beregninger i Nordsjællandsområdet og er derfor ikke, nødvendigvis, retvisende i andre landsdele

Hvad bor du i

Hvilket år er din bolig fra?

Hvor stor er din bolig?

Hvor stor kælder har din bolig?

Har du fået nyt køkken inden for de sidste 5 år?

Har du fået nyt badeværelse inden for de sidste 5 år?

Har du fået nyt tag inden for de sidste 10 år?

Hvordan er den generelle stand på din bolig (10 er bedst)

Der er en ny offentlig vurdering er på vej som du får senest i 2024

Vælg din adresse

Skriv venligst både vej- og bynavn

Dine oplysninger

Navn

e-mail adresse

Telefonnummer

Der kan være store lokale variationer i salgsprisen som beregneren ikke kan tage højde for. Det er derfor altid nødvendigt med en rigtig mæglervurdering af din bolig, hvis du vil kende den præcise salgspris. Mægleren kan ikke på nogen måde drages til ansvar for den salgspris der estimeres.

Jeg er indforstået med, at når jeg klikker på knappen "Send", så modtager jeg den estimerede salgspris på e-mail og mine oplysninger sendes og gemmes hos ejendomsmægleren. Jeg ved at jeg måske bliver ringet op og at dette er 100% uforpligtende.