Boligsalg og prisudviklingen i Rungsted

boligværdi og boligskøn

Hvad er din bolig værd og hvordan er prisudviklingen i Rungsted. Vi ser på de historiske gennemsnitlige kvadratmeterpriser i Rungsted, fra år 2000 og frem til i dag.
Trods 3 store økonomiske kriser og en sundhedskrise (dotcomkrisen 2002, finanskrisen 2008, coronakrisen 2020 og inflationskrisen 2022) så har fast ejendom været en god investering over tid. Men naturligvis er det afgørende for hvornår du kommer ind på boligmarkedet og om du er tvunget til at sælge, når der er nedgangstider.

Priserne har siden år 2000 ændret sig utroligt meget i Rungsted. Kvadratmeterpriserne fortæller det ganske klart. I starten af år 2000 var kvadratmeterprisen på kr. 14.726,- og i 2007, 4. kvartal toppende kvadratmeterprisen med kr. 46.112. Blot få år efter kom finanskrisen og så raslede priserne ned i de efterfølgende år.
I 2014 4. kvartal var den gennemsnitlige kvadratmeterpris for villaer på kr. 26.990,-. Heldigvis er priserne sidenhen steget og 2. kvartal 2020 var kvadratmeterpriserne oppe på kr. 39.058 pr. kvadratmeter.
I 2022 2. kvartal var den gennemsnitlige kvadratmeterpris kr. 61.582,-, dermed ny toppris. Meget tyder på, at der har været nogle meget dyre ejendomme som er blevet solgt og dermed er den gennemsnitlige m2-pris steget betragteligt.

Som ejendomsmægler og med stor indsigt i boligmarkedet ser vi nogle ligheder med finanskrisen, det er er et større udbud og efterspørgslen er faldet. Antal handler er faldet drastisk. Renten er over det sidste år ændret sig fra 0,5% til nu 6%. Hvis priserne ikke falder, så har danske boligejere virkelig en stærk økonomi.

Side 1 af 12

Skal du have solgt din bolig?

Beregn salgsprisen ved at svare på nogle få spørgsmål

 

Nb: Beregneren er skræddersyet til beregninger i Nordsjællandsområdet og er derfor ikke, nødvendigvis, retvisende i andre landsdele

Hvad bor du i

Hvilket år er din bolig fra?

Hvor stor er din bolig?

Hvor stor kælder har din bolig?

Har du fået nyt køkken inden for de sidste 5 år?

Har du fået nyt badeværelse inden for de sidste 5 år?

Har du fået nyt tag inden for de sidste 10 år?

Hvordan er den generelle stand på din bolig (10 er bedst)

Der er en ny offentlig vurdering er på vej som du får senest i 2024

Vælg din adresse

Skriv venligst både vej- og bynavn

Dine oplysninger

Navn

e-mail adresse

Telefonnummer

Der kan være store lokale variationer i salgsprisen som beregneren ikke kan tage højde for. Det er derfor altid nødvendigt med en rigtig mæglervurdering af din bolig, hvis du vil kende den præcise salgspris. Mægleren kan ikke på nogen måde drages til ansvar for den salgspris der estimeres.

Jeg er indforstået med, at når jeg klikker på knappen "Send", så modtager jeg den estimerede salgspris på e-mail og mine oplysninger sendes og gemmes hos ejendomsmægleren. Jeg ved at jeg måske bliver ringet op og at dette er 100% uforpligtende.